318 montañeros on-line

(11,413 montañeros registrados)
"La primera web con los 215 tresmiles descritos por sus usuarios"
Suscribirse al canal contenidos Ascensión a el Miranda de Santa Magdalena (1132 m) por 37718770 -- 12/05/2019
Vía: (des de collbató) --
(91 visitas)
  • Hora de salida: 8
  • Hora de llegada: 13
  • Meteorología: Sol
  • Dificultad: Bastante facil
  • Días: 1
  • Tipo: Ascensión
  • Gps: Sin fichero GPS
  • Sin panorámicas
Cargando...
Loading


Miranda de Santa Magdalena  (1132 metros)
Collbató
Collbató

Elles

Monastir

un altre cartelle
Comentari: Avui sortint de Collbató, poble que te la sort de viurà a l’ombra de Montserrat. Aparcament a la vora de l’església i anem a buscar el carrer Drecera, que curiosament es on comença la nostra ruta de la Drecera dels Graus.

Un camí molt traçat ens porta amunt, trobem traces de pintura tot el recorregut i aviat trobem la cruïlla de Fra Gari que esta senyalitzat amb pintura groga i blanca cap a la nostra dreta.

Nosaltres estem pujant per un camí molt agradable cap a l’esquerra on aviat veient la senyera pintada a la Roca al camí vell de Collbató a Montserrat. Poc més de dos cents metres. Ara estem a un camí perfecte. Anem amunt fins trobar un cartell on diu la direcció per anar a Sant Joan i Sant Miquel, nosaltres agafem el primer, el camí molt bonic no para de pujar i aviat som a l’Ermita de Sant Joan. Aquí fem una parada per fer un mos i gaudir del paisatge, per sort en pujat tota la ruta amb ombra.

De seguida anem cap a Sant Onofre, el camí segueix fins Santa Magdalena que nomes quedem quatre pedres, abans en trobat un cartell indicador. Dalt de Santa Magdalena, miren en direcció al Monestir de Montserrat i després anem al cim de la Miranda.

Impressionat la nostra vista en els 360º, un dia magnífic, un traguet unes fotos i avall. Ara anem en direcció al camí de Sant Jerònim que el cartell que just sota Santa Magdalena ens indica molt be, baixem uns metres i no anem cap a Sant Jerònim, girem cap a la dreta per arribar a l’estació del funicular i allí anem en direcció a Sant Miquel pel camí de les Ermites. Una atracció natural ens fa aturar per fer-hi unes fotos, (cabres de la zona menjant i descansant amb tota naturalitat), seguint i al trobar la primera cruïlla un cartell ens indica per on tornar a Collbató.

Quan arriben a la cota 680 aproximadament trobem una fita que ens indica per on baixa pel camí de la Drecera de Fra Gari, que aquest es de força desnivell o sigui superior a la de la pujada (recomano pujar per aquesta i baixar per l’altra). Son uns dos-cent cinquanta metres de desnivell i que tens d’anar en comte de no posar malament els peus però no presenta cap mena de dificultat.

Quatre hores i quart des de el inici tornem a Collbató on parem al primer bar que trobem per refrescar-nos

Participants: Toni, Joaquín i Jesús

Dalt de la Miranda de Santa Magadalena

el carrer d'inici

Sant Joan

cartel indicador

no hi han paraules

El cim

Más información de Miranda de Santa Magdalena  
Preguntar en el Foro   Enviar a un amigo