460 montañeros on-line

(11,361 montañeros registrados)
"La primera web con los 215 tresmiles descritos por sus usuarios"
Suscribirse al canal contenidos Ascensión a el Pico Belloc (3008 m) por Martinetti -- 08/10/2016
Vía: (Via de subida, refugio, nombre parking, etc.) --
(325 visitas)
  • Hora de salida: 7
  • Hora de llegada: 18
  • Meteorología: Sol
  • Dificultad: Bastante facil
  • Días: 1
  • Tipo: Ascensión
  • Gps: Sin fichero GPS
  • Sin panorámicas
Cargando...
Loading


Pico Belloc  (3008 metros)
Pic Belloc Sud (3007)
Divendres, 7 d’octubre de 2016.
Arribem cap el tard, a les 15,20h. deixem el BMW, carregem les motxilles i comencem a caminar, la pista forestal esta molt ben marcada, anem pujant, aviat arribem a la cabana de Santa Ana, 16,15h.
Arribem a les 18,40 arribem al refugi d’Estos hi a molt poca gent (10persones, 1 pastor i 2 gossos) el guarda ens diu que agafem les taquilles per deixar motxilles i demés. El guarda i cuiner, ens prepara un sopar lleuger. Anem a dormir en un entarimat de fusta baix, amb mantes.
Dissabte 8 d’octubre, al demati sortim a la porta, encara es de nit, Maribel i jo ens despedim, ella es quedara al refugi.
Son les 6,30 del mati, fa fresqueta, el camí va pujant, bastant ben marcat.
El sol comença a despertar-se, són les 9,13 h.,al lluny es veu ja el pic de Jean Arloud, i el coll per on passare d’aquí una estona, a l’altre costat francés. Passo encara pel estany de que encara té aigua. La pujada a la cresta es bastant enganyosa, 10, 46h. ja hi soc a la cresta, al peu mateix del pic Jean Arloud. Aquí fa més fred, ja que al costat francés queda encara molta neu i geleres.
S’ ha de baixar fins el coll del Pic Gourdon, ja el vam fer amb el company Vicent,i que som veins de Bisaurri.Vaig franqueixant el pic Gourdon, a mitja altura, fins arribar al peu del pic Espijeoles, pujo per la via normal, dalt del cim hi ha una bona colla de nois i noies vasques, son les 12,58h. Em dirigeixo a fer el pic Belloc, 3008m. s’han de fer franqueixos verticals, ara puja per l’esquerra, ara per la dreta, quan ja els he fet, arriben els vascos i vasques, pregunto si em poden fer una foto, una noia em fa varies fotos, aquesta colla van a baixar pel costat francés, per anar fins el refugi i lac d’Oo. Observo com es fan fotos, i es van allunyan, tot desgrimpan cap a la vall francesa, .


Pic Belloc Sud (3007)
Divendres, 7 d’octubre de 2016.
Arribem cap el tard, a les 15,20h. deixem el BMW, carregem les motxilles i comencem a caminar, la pista forestal esta molt ben marcada, anem pujant, aviat arribem a la cabana de Santa Ana, 16,15h. Arribem a les 18,40 arribem al refugi d’Estos hi a molt poca gent (10persones, 1 pastor i 2 gossos) el guarda ens diu que agafem les taquilles per deixar motxilles i demés. El guarda i cuiner, ens prepara un sopar lleuger. Anem a dormir en un entarimat de fusta baix, amb mantes.
Dissabte 8 d’octubre, al demati sortim a la porta, encara es de nit, Maribel i jo ens despedim, ella es quedara al refugi. Son les 6,30 del mati, fa fresqueta, el camí va pujant, bastant ben marcat.
El sol comença a despertar-se, són les 9,13 h.,al lluny es veu ja el pic de Jean Arloud, i el coll per on passare d’aquí una estona, a l’altre costat francés. Passo encara pel estany, que encara té aigua. La pujada a la cresta es bastant enganyosa, 10, 46h. ja hi soc a la cresta, al peu mateix del pic Jean Arloud. Aquí fa més fred, ja que al costat francés queda encara molta neu i geleres.
S’ ha de baixar fins el coll del Pic Gourdon, ja el vam fer amb el company Vicent,i que som veïns de Bisaurri.Vaig franqueixant el pic Gourdon, a mitja altura, fins arribar al peu del pic Espijeoles, pujo per la via normal, dalt del cim hi ha una bona colla de nois i noies vasques, son les 12,58h. Em dirigeixo a fer el pic Belloc, 3008m. s’han de fer franqueixos verticals, ara puja per l’esquerra, ara per la dreta, quan ja els he fet, arriben els vascos i vasques, pregunto si em poden fer una foto, una noia em fa varies fotos, aquesta colla van a baixar pel costat francés, per anar fins el refugi i lac d’Oo. Observo com es fan fotos, i es van allunyan, tot desgrimpan cap a la vall francesa, La tornada es fa molt pesada i feisuga. Quan arribo Maribel ja estaba anguniosa per las tardança, una cerveseta en done anims per baixar, ja de nit arribem al cotxe..


Más información de Pico Belloc  
Preguntar en el Foro   Enviar a un amigo